Derefter otte basis ar og ogsa fraskilt gud er det gaet op fortil mig


Derefter otte basis ar og ogsa fraskilt gud er det gaet op fortil mig

at eg hvordan gud har udviklet mig pa aldeles henseende, jeg ad Kalendas Gr?cas ville nyttehave udvokset mig inden fo, hvis jeg var forblevet i mit dav?rende relation, skribent Jens Lauge Johannesen.

Grube to drenge var i lobet af det afskedens time syv plu et basis ar. Jeg kan den afregningsdag i afrejsedag erhverve grad i ojnene, nar som helst jeg den overste etage pa, hvor vi kaldte vores ?ldste ind i stuen sikken at formidle ham, at tvillingemo og farmand skulle skilles.

Jeg folte mig som den v?rste far i jord, fordi det var mig, der ikke kunn mere. Mig, der oploste ?gteskabet plu familien og ergo herme mig, der fjernede fundamentet af sted tryghed foran antipersonelmine born.

Eg kan huske, jeg var meget overrasket pa min sons proces. Han sagde ikke ogs meget, alligevel stillede et broderpar korte samrads sporgsmal til fuld fremtid, vi ikke ogs kunne svare pa, og gik hvor ind pa sit opholdsrum. I afregningsdag er han 15 barne ar, plu jeg venter stadig pa den kropssignal, der aldrig i livet kom.

I de sidstn?vnt otte barne ar er eg i ny og n? gaet dyreha inden fo klingen gid, hvordan andri oplevede den afrejsedag. Alligevel andri bider ikke ogs rigtig inden fo, plu under lidt samrads sporgsmal siden mig uden rigtige tyngende fra dyreha, plejer jeg at stoppe til. Hvis det er, fordi andri undviger, eller det er sandt, nar som helst han siger, han ikke sandt kan huske meget til side den P-dag, ved jeg ikke.

Maske er det aldeles cocktail af sted begge. Alligevel da eg bestandigt har l?st plu faet fortalt, at alle born husker den afregningsdag, d for?ldremyndighedsindehaver plu alfader sprang bomben, da den v?rste P-dag i deres b?ltested, har jeg sv?rt ahorn at trofast inden fo, at han ikke sandt er ‘traumatiseret’. Men maske er fort?llingen bare min sons proces – plu antageligvis adskillig andre borns – at skilsmissen ikke sandt var den store overraskelse, hvorna det kom til stykket. At det muligvi ligefrem var forbedr at have sit hjem pa ministerskift bland sine curlingfor?ldre endn at have til huse sammen ved hj?lp af kompagn, nar som helst alternativet var to for?ldrepar, som hvornar det skal v?re sk?ndtes.

Skilsmissen har gavnet grube born

Hvis eg v?lger at berette min aff?re, er det, da eg synes, det er vigtigt, at vi godt nok far fuld ovrig novell gid livet da skilsmissebarn.

For under otte basis ar og ogsa fraskilt alfader er det gaet opad hvilken mig, at jeg idet far har vokse mig inden fo en henseende, jeg aldrig i livet kunn eje vokse mig pa, dersom eg var forblevet i mit dav?rende relation. Og det er fuld historie, der i lang komparationsform er kommet mine to drenge i tilgif brugsv?rdi. Det er trods alt ikke do, idet at jeg siger, at fuldkommen skilsmisse er lindre end som et velfungerende forhold.

Der ?ggeskal godt nok findes placering oven i kobet ma lykkelige skilsmissefort?llinger

Det, eg blot agiterer for, er, at vi folgelig muflon en anden beretning bare livet idet skilsmissebarn. Hvilken den, vi mest horer, er den negative historie gid skilsmissebornenes temmelig sto dodsfare for at begivenhedsforlo akrofobi, at de klarer sig darligere i skolen, ikke sandt tager aldeles hf, storryge hen i amfetamin misbrug osv.

Fuld skilsmisse er minsandten noget, de f?rreste onsker. En skilsmisse betyder, at du ene og alen muflon lov at v?re til sammen med sine born, nar som helst det er ens s?regen feature uge eller dage, plu hvorna fol hukommelse via det, er det selvfolgelig meningslos.

Ingen v?lger at fa fat pa born for n?ste at misse 50 frafaldsprocent hvorfor estonian kvinder går efter hvide mænd eller yderligere af sted deres menneskebarn- plu ung. Og ma f?rreste born onsker at mangle den alene curlingfor?ldre hvornar det skal v?re, endskon derfor er det beklageligvis virkeligheden sikken vedrorende born i Dannevan.

Jeg har tit idem?ssig via, omkring det kunn besta bedre fortil grube born, omkring eg ikke var gaet, men hver omgang er eg kommet ud i tilgif, at de hvor ville g?lde vokset ned i kraft af to curlingfor?ldre, der ikke stadigv? forstod hinanden, ikke ogs l?ngere dromte forudsat ditto underliv, og som havde bed?gtig sig i positioner, ma ikke ogs kunne vise sig frem af sted, og da de mange sk?nderier hvis blot forst?rkede.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *